Assessment of learning outcomes is formative and / or summative and covers all mentioned learning outcomes under 2.1, and includes the final practical work
Assessment is carried out exclusively by the VET institutions (school, adult education center, examination center) registered by the competent education authority, which has a developed quality assurance system
Assessment is carried out in adequate space and equipment used in practice within the profession of baker
Assessors have the appropriate qualifications of teachers, in the field of practical work of practitioners
2.3 Jedinice ishoda učenja i ECVET bodovi (Unit of learning outcomes and ECVET)
Opceobrazovni predmeti 80 ECVET
Strani jezici 36 ECVET
Osnove turizma i ugostiteljstva 10 ECVET
Poslovna informatika 8 ECVET
Ekonomija u turizmu i privredna matematika 16 ECVET
Turistička geografija i historija umjetnosti 10 ECVET
Organizacija agencijskog i hotelskog poslovanja 20 ECVET
Praktična nasatava 60 ECVET
3. RELEVANTNOST KVALIFIKACIJE (RELEVANCE OF THE QUALIFICATION)
3.1 Potrebe tržište rada (Labour market needs)
Ova kvalifikacija je relevantna za zanimanje turistički tehničar, opisano standardom zanimanja turistički tehničar
3.2 Nastavak obrazovanja/ prohodnost (Further education/progression)
Nivo 6 – visoko obrazovanje, prvi ciklus
3.3 Druge potrebe (Other needs)
Through this qualification, key competences for lifelong learning are also acquired
4. OSIGURANJE KVALITETE (QUALITY ASSURANCE)
4.1 Članovi ekspertne grupe (Expert group members)
Dalibor Krešić, direktor Hotela «Posjedon» Neum;
Branislav Timotić, direktor prodaje Hotela «Termag» Jahorina;
Senad Halilović, direktor Hotela «Hills» Sarajevo;
Milana Krmenjac, turistički tehničar, recepcionerka Hotela Terme San Laktaši;
Denis Fazlić, prof. engleskog jezika i književnosti, stručni savjetnik za Zajedničku jezgru nastavnih planova i programa u Sektoru za stručno obrazovanje i obuku, Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje BiH;